Uudenmaan yhdyskuntaseuraamustoimisto aloitti uusissa tiloissa, henkilökunta palkittiin aktiivisuudesta ja joustavuudesta

Julkaistu 22.1.2016

Uudenmaan yhdyskuntaseuraamustoimisto juhlisti tänään uusia Rikosseuraamuslaitoksen toimistotilakonseptin mukaisia toimitilojaan tupareilla. Toimisto toimii nyt vain yhdessä toimipaikassa Vantaan Tikkurilassa.

Toimiston työntekijät ovat olleet aktiivisesti mukana suunnittelemassa uusia tiloja. Tavoitteena on ollut, että tilat tukevat parhaalla mahdollisella tavalla työtehtävien suorittamista ja työympäristön viihtyisyyttä. Nyt valmistuneessa tilassa konseptiajattelua on kehitetty edelleen toteuttamalla ns. mobiilitoimisto, jossa luovutaan henkilökohtaisista työpisteistä.

Toimitilojen korjausprojekti aloitettiin kesällä 2015 ja henkilökunta sijoitettiin samassa kiinteistössä sijainneisiin väistötiloihin. Väistötilojen ahtaus ja asiakasvastaanottotilojen sijainti eri osassa rakennusta ovat aiheuttaneet monenlaista vaikeutta ja epämukavuutta työntekijöille. Muutosvaiheessa henkilöstö on osoittanut poikkeuksellista joustavuutta.

Uudenmaan yhdyskuntaseuraamustoimiston henkilöstö on aktiivisuudellaan ja joustavuudellaan edistänyt merkittävästi Risen toimistotilakonseptin toteuttamista ja siksi heidät on päätetty myös palkita strategiamäärärahalla (3700 €).

Uudenmaan toimiston työntekijät ovat olleet alusta alkaen mukana valmistelemassa Risen toimistotilakonseptia, joka valmistui osana oikeushallinnon työympäristö- ja toimitilakonseptia joulukuussa 2013.

Toimipaikan yhteystiedot