Ensimmäinen Rikosseuraamuslaitoksen projektikumppanuusseminaari järjestetään helmikuussa

Julkaistu 12.6.2019

Pohditko hanketta tai projektia, joka koskettaa rikosseuraamusalaa? Osallistu projektityötä tukevaan seminaaripäivään! Rikosseuraamuslaitos järjestää 6.2.2020 ensimmäisen projektikumppanuusseminaarin järjestöille, rahoittajille, oppilaitoksille ja muille projektikumppanuussidosryhmille.

Vantaalla Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksessa järjestettävä tilaisuus on tarkoitettu myös niille Risen virkamiehille, joiden tehtävänkuvaan projektikumppanuusyhteistyö kuuluu.

Seminaarin tavoitteena on johtaa tiedolla yhteistyökumppaneita, verkostoitua, ohjata aktiivisesti projektien valmistelua ja kehittämistä, suunnata projekteihin liittyvää kehittämistyötä, tehdä Riseä helpommin lähestyttäväksi yhteistyökumppaniksi ja osallistaa henkilöstöä kumppanuusprojektien valmisteluun. Yhteistyökumppanit voivat esitellä tilaisuudessa omia projekti-ideoitaan, testauttaa Risen mukanaolon mahdollisuuksia ja kehittää yhteisesti esimerkiksi rahoitushakemustaan.

Merkitse päivä kalenteriisi jo nyt, ja seuraa tiedotusta! Tervetuloa mukaan!

Seminaari järjestetään torstaina 6.2.2020 klo 9-16 Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksessa Vantaan Tikkurilassa. Ilmoittautuminen tilaisuuteen avataan syksyllä 2019.

Huom! Lisätietoa kesälomien jälkeen 15.8. alkaen ensisijaisesti sähköpostilla: proto.rise(at)om.fi tai puhelimitse Heidi Lind 050 4393 749, Eila Lempiäinen 050 3396 392 ja Maria-Kaisa Nordström 050 358 3210.