Päivi Kaikkonen är ny kommunikationschef vid Brottspåföljdsmyndigheten

Publicerad 24.3.2020

Brottspåföljdsmyndigheten har utnämnt Päivi Kaikkonen till kommunikationschef. Kaikkonen inleder sitt arbete vid Brottspåföljdsmyndighetens centralförvaltningsenhet den 1 april 2020. Päivi Kaikkonen är magister i samhällsvetenskaper till utbildningen och har tidigare jobbat som kommunikationschef vid Regionförvaltningsverket i Lappland.

Kaikkonen har en gedigen erfarenhet av arbete som kommunikationschef och inom olika utvecklingsprojekt, först vid Lapplands länsstyrelse och sedan från 2010 vid Regionförvaltningsverket i Lappland. Kaikkonen har också flera års erfarenhet av journalistarbete på Iltasanomat och i andra medier.

— Kommunikationens betydelse har accentuerats också i statliga myndigheter för varje år som går. Ledarskap går ut på kommunikation och kraven som sätts på kommunikation har kontinuerligt ökat. Jag är verkligen glad över att att få komma och göra kommunikation tillsammans med Brottspåföljdsmyndighetens yrkeskunniga personal, konstaterar Päivi Kaikkonen.

Kommunikationschefen står i ledningen för Brottspåföljdsmyndighetens kommunikation och är medlem i både myndighetens och centralförvaltningsenhetens ledningsgrupper. Kaikkonen är för närvarande utnämnd till perioden från den 1 april till 30 juni 2020 och stannar i tjänsten fr.o.m. den 1 juli 2020, om den ordinarie tjänsteinnehavaren inte återvänder till tjänsten.

Kontaktinformation till kommunikationschef Päivi Kaikkonen fr.o.m. den 1 april:
tel. +358 29 56 88570
fornamn.efternamn@om.fi

För mer information kontakta
personaldirektör Marko Oresmaa
Brottspåföljdsmyndigheten
tel. +358 29 56 88455
marko.oresmaa(at)om.fi